Szolgáltatásaink
mindenre kiterjedően


Komplex szolgáltatások

Tudj meg többet szakértelmünkről

Ha magyarországi, vagy ausztriai hitelügyintézésre, magyar állami támogatásokkal kapcsolatos tanácsadásra, illetve ausztriai ügyintézéssel kapcsolatban segítségedre van szükséged mi szívesen állunk rendelkezésedre. Az alábbi rövid tájékoztatóban láthatjátok a portfóliónkat.


Ausztriai ügyek teljes körü tanácsadása:

Ausztriai tanácsadás!
Lényeges információk mindazon személyek számára, akik Ausztriában dolgoznak. A jogszabályokban nem könnyű eligazodni, ezért, ha ausztriai ügyintézéssel kapcsolatos tanácsadásra van szükséged (gyes, családi pótlék, költségbevallás) mindenképp keresd fel irodánk szakembereit, akik készséggel állnak rendelkezésedre, és pontos tájékoztatást adnak annak érdekében, hogy az igénylés folyamata gördülékenyen menjen.

Az ausztriai családi pótlék ˛ ügyintézése is sok esetben bonyolultabb lehet az átlagosnál. Azok a családok ahol tartósan beteg vagy fogyatékos gyermeket nevelnek az ügyintézés során több nehézségbe ütközhetnek és bonyolultabb kérelmük bírálata is. Tanácsadóink már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen ,Irodánkon keresztül egy helyen intézhetik a szükséges orvosi dokumentumok fordíttatását,valamint a teljes dokumentáció benyújtását a hatóságok felé.

Az ausztriai munkavállalóknak sok esetben szükségük lehet társadalombiztosítási jogviszony igazolásra a külföldi hatóságoktól. Az egészségbiztosítás érvényesítésére is szükség van különböző dokumentumok benyújtására, kollégáink az ezzel kapcsolatos ügyintézésben is segítséget nyújtanak.

Szinte mindenki tudja vagy már hallott róla,hogy a nyugdíjak ügyintézése milyen hosszadalmas és bonyolult.Ha van a családban vagy az ismeretségi körötökben 55 év feletti ausztriai munkavállaló,aki tudni szeretné mikor mehet leghamarabb nyugdíjba,azoknak szolgálati idő egyeztetéssel tudunk segíteni.Ez jelentősen megkönnyíti a későbbi nyugdíjkérelemzést és lerövidíti a bírálati határidőt.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet rá, hogy ausztriai ügyintézésben teljes körű szolgáltatást nyújtson. A legnagyobb problémát sokszor az jelenti, hogy nyelvi nehézségek miatt nehéz az ügyintézés. Szükség lehet telefonos segítségre, levelek értelmezésére, esetlegesen már folyamatban levő ügyek befejezésére, irodánk ilyen esetekben is teljes körű segítséget nyújt. Ha valaki még a munkakeresés szakaszában van, de nem biztos benne, hogy az elkészített önéletrajza megfelelő-e, vagy segítség kell annak elkészítésében, érdemes magas fokú nyelvtudással rendelkező tanácsadóinkat felkeresni.

Ha magyarországi alkalmazott vagy minden évben kötelező adóbevallást készíttetned. Ha Ausztriában vagy alkalmazott, akkor lehetőséged van költségbevallást benyújtani.
Az adódat a munkáltatód fizeti, de a költségeidet te vallod be. Ha különbözet keletkezik az adód és a költségeid között, ez a költség visszatérítés. Tapasztalatunk az, hogy kevesen tudnak a vissza igényelhető összegekről, sajnos utólag tudják meg ,hogy a számlák megőrzése esetén , több az ami vissza jár. Irodánkban ingyenesen adunk ezekről tájékoztatást!

 • Gyes
 • Családi póték
 • Betegbíztosítás
 • Költségtérítés ( utiköltség,gyermek kedvezvény stb. )
 • Hitelek
 • Támogatások

Magyarországi hitel ügyintézések

Hitelfelvétel egyszerűen!
Egy hitelfelvételnél nem könnyűek az első lépések. Az emberek természetesen annál a banknál szeretnék hitelüket intézni, ahol a legjobb ajánlatot kapják.
Azonban a környéken nagyon sok bank működik, ezért nem egyszerű megtalálni a legjobb megoldást.
Ahhoz,hogy a legjobb ajánlatot kapjátok végig kell járni az összes bankot, és mindegyiktől külön-külön megkérni az ajánlatokat. Nem szabad az elsőnél megállni, hisz nem tudhatod, hogy a többi milyen ajánlatot ad. Sajnos ez több hétbe is belekerülhet.
De ne aggódj, van megoldás!

Célunk, hogy megtaláljuk mindenkinek a megfelelő megoldást. Felvesszük a kapcsolatot a bankokkal, elintézünk mindent, neked nincs más dolgod, minthogy meghallgasd a számodra legkedvezőbb ajánlatot.

Állami támogatás, avagy milyen segítséggel tudod elkezdeni önálló életedet?
Fiatalként sokunkat foglalkoztatják azok a kérdések, mely a jövőnkkel, önálló életünk elkezdésével kapcsolatosak. Kevesen tudják milyen lehetőségeik vannak. Azonban van segítség!
Tudtad, hogy létezik egy olyan megtakarítási forma, melyhez az állam évi 30 % támogatást nyújt?
Hogy, miért nagy segítség ez a számodra?
• önerő gyűjtése céljaidhoz
• hitelkiváltás
• hitelfelvételhez segítségnyújtás
Cégünk családtámogatási lehetőségekkel, fiataloknak is szóló lakáscélú támogatásokkal foglalkozik.
Olyan segítséget tudunk nyújtani, és olyan lehetőségeket felsorakoztatni, amivel biztosan el tudod kezdeni életed egy következő fejezetét.

 • Építési hitel
 • Vásárlási hitel
 • Hitelkiváltás
 • CSOK
 • Állami támogatások
 • Nyugdíj ügyintézések

Állunk segítségedre, vedd fel velünk a kapcsolatot